به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، روز گذشته از مجموعه دولتی دانشگاهی فرهنگ و هنر مالزی (آسوارا)، بازدید و با رییس و معاونان مجموعه دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این نشست صمیمی دکتر تان آونگ، رییس مجموعه آسوارا، ضمن خوشامدگویی به رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و هیات همراه، درباره هدف اصلی تاسیس این مجموعه آکادمیک گفت: علت اصلی تاسیس این مجموعه، آموزش هنرمندان در عرصه های مختلف هنری به جهت پاسداشت فرهنگ، هنر و میراث مالزی است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 1300 دانشجو از مقطع کاردانی تا دکتری، در هفت عرصه ی فرهنگی و هنری تحصیل می کنند.
دکتر تان، آسوارا را به عنوان یک دانشگاه دولتی تغذیهکننده با رویکردی مبتنی بر عمل (practical-based approach) توصیف کرد و گفت: این مجموعه تجربهای معادل ده سال در دانشگاههای دیگر را به دانشجویان در یک دوره سه ساله ارائه میدهد.
در ادامه حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، هدف از این بازدید را برقراری یک ارتباط صمیمی و بررسی فرصت های همکاری با آسوارا از جمله سخنرانی های تبادلی، برنامه های دانشجویی و رویدادهای مشترک دو مجموعه بیان کرد و گفت: آسوارا یک موسسه همتا در ایران به نام سوره دارد و قصد دارد در آینده نزدیک پل ارتباطی بین این دو موسسه را در صورت تمایل دو طرف، ایجاد کند.
وی با اشاره به پروژه هدهد که در راستای بررسی مشترکات زبانی دو فرهنگ ایرانی و مالزی است، تصریح کرد: برنامه این پروژه برجسته کردن واژگان مشترک بین باهاسا ملایو و زبان فارسی است که به زبان انگلیسی ترجمه شده است و قطعاً یک پل فرهنگی میان دو کشور است.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی، در ادامه به بررسی زمینه های همکاری با آسوارا اشاره کرد و گفت: ما می توانیم در زمینه تبادل دانشجو، بهره گیری از اساتید هنرمندان ایرانی مقیم مالزی، ساخت فیلم و انیمیشن با یکدیگر همکاری کنیم.
گفتنی است، آسوارا یک مجموعه دولتی و قانونی زیر نظر وزارت گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی است که دوره هایی در زمینه موسیقی، تئاتر، انیمیشن و چند رسانه ای، نویسندگی خلاق و فیلم، هنرهای زیبا، و مدیریت میراث و هنرهای فرهنگی در سطوح پایه، دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، ارائه می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت